20201221-blowbubble-slide-banner.jpg

MCC | Purity Repair Cover BB [MARIGOLD]

 

Elastic with flawless skin

It is a triple functional BB cream that creates a healthy skin with dense elasticity and adheres to the skin with perfect coverage without darkening to produce healthy skin without wrinkles and blemishes

 

- Healthy and lively with tight elasticity : Care for skin to be healthy & elastic by Marigold extract & Snail mucin & Adenosine ingredients, increase skin vitality and manage lively
- Perfect cover without darkening : Perfectly cover wrinkle & blemish with tight fitting to skin & superior covering, finish softly as clear skin tone without darkening
- Sensitive skin OK to use with ECO certified ingredients : Protect even sensitive skin safely & comfortably with ECO certified ingredients of Camomile & Rose hip oil extracts
- Triple function of whitening, wrinkle improvement and UV protection : Manage flabby & dull skin tone to be clear & elastic skin with triplex functions of strong UV cut(SPF50+/PA+++) + whitening + wrinkle improvement
Point
- Easy to use tube type case
- Natural application and comfortable feeling
- Correct skin tone brightly

 

capacity: 50ml

color available:

#1 light beige / #2 natural beige

MCC | Purity Repair Cover BB [MARIGOLD]

Rp230.000,00Price
Color
  • Volume : 50ml
    Manufacturer/Place of origin : South Korea

    BPOM : 

     - NA26200100048 (Light Beige)

    - NA26200100049 (Natural Beige)

    P.D(제조) Light Beige 27/09/2019 / Natural Beige 15/12/2019

     E.D: 3 tahun dari P.D

1/15

Share your lovely Review

Thank you for your Review : )

Recommend

OVERALL RATINGS
3.0
150 Reviews

Wulanda Ayu Oktafiani

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.

6/12/2021, 5:22:48 PM

Best Mascara!!

aku suka banget sama hasilnya yg bikin bulumata keliatan panjang dan gak luntur saat kena air!!! kandungannya ada 30% greentea water yg belum pernah aku temuin di mascara lain! smudgeproof dengan ketahanan yg lama lalu aplicator dan design nya simple tp cantik! i love it!

Aulia Salsabiela Firdaus

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.

6/12/2021, 2:02:20 PM

GreenTea Mascara✨

Pertama pake agak kaget sih karena kok ini mascara watery, tapi long lasting dan gak bikin ngegumpel. Terus gampang banget buat dibersihin!✨ dan yang bikin dia menarik itu karena ada kandungan green tea organiknya. Kesimpulan dari aku cocok banget buat pemula dan daily! ♥

UTARI NUR A'ISYAH

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.

6/12/2021, 12:35:31 PM

Awesome Mascara

Sebenernya akutuh agak tricky gitu dengan product-product cosmetik dan skincare terutama yg berhubungan dengan mata karna punya kondisi mata yg lumayan sensitive. Product ini tuh holy grail banget karna gak bikin mata gatel, berat, dan gak nyaman bahkan malah buat make up jadi berantakan kalo akutuh pake mascara. Selain itu dia tuh volume up banget juga yang mana bikin bulu mata aku yg selalu tiduran dan susah untuk bikin dia berdiri jadi bener-bener stay berdiri dan gak akan tidur sampe kita bersihin 💙 Dan yang lebih epic nya lagi mascara ini tuh gampang banget di bersihinnya tapi gak bikin mata kita jadi item.

Highly recomended sih!!!
Repurchased? Ofcourse 💃💃


#MILDnLIGHTmascara
#GreenteaWater30%

Sherina devy Hardiyanti

reivew%20image_edited.jpg
5.0