20201221-blowbubble-slide-banner.jpg

MCC | CUSHIONY GLOSS

 

Soft touch, glamorous lip and lovely smell


High glossy lip gloss

Available 5 various color


It makes your lip volume up and glamorous with soft-touch

  • Soft as silk: The soft texture of the tender polymer spread smoothly and widely as sliding on your lips
  • Glamorous lip makeup: Moisturizes and gloss for plump, voluminous lips
  • Chubby and glossy lips: Give chubby volume and gloss by soft cushion brush covering lips softly

 

Point

  • Lovely case design: This lip gloss has a cushion design, which makes it look cute and youthful
  • Soft cushion brush: Heart tip makes lip soft and shiny with smooth application
     

MCC | CUSHIONY GLOSS

Rp130.000,00Price
Color
  • Volume : 4.3ml
    Manufacturer/Place of origin : South Korea

    Bpom : 

    #1 (NA26201300013) #4 (NA26201300014) #6 (NA26201300015) #10 (NA26201300016) #14 (NA26201300017)

    P.D(제조): 01/11/2019 E.D 3 tahun dari P.D

1/15

Share your lovely Review

Thank you for your Review : )

Recommend

OVERALL RATINGS
3.0
150 Reviews

Wulanda Ayu Oktafiani

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.

6/12/2021, 5:22:48 PM

Best Mascara!!

aku suka banget sama hasilnya yg bikin bulumata keliatan panjang dan gak luntur saat kena air!!! kandungannya ada 30% greentea water yg belum pernah aku temuin di mascara lain! smudgeproof dengan ketahanan yg lama lalu aplicator dan design nya simple tp cantik! i love it!

Aulia Salsabiela Firdaus

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.

6/12/2021, 2:02:20 PM

GreenTea Mascara✨

Pertama pake agak kaget sih karena kok ini mascara watery, tapi long lasting dan gak bikin ngegumpel. Terus gampang banget buat dibersihin!✨ dan yang bikin dia menarik itu karena ada kandungan green tea organiknya. Kesimpulan dari aku cocok banget buat pemula dan daily! ♥

UTARI NUR A'ISYAH

reivew%20image_edited.jpg
5.0

I recommend this product.